Új jelszó kérése
Az Ország Boltja

Az Ország Boltja minőségi versenyben 2013-ban az I., 2014-ben és 2016-ban a III. helyezést Baba-mama kategóriában a fastest.hu nyerte meg! Köszönöm szépen!

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Bankkártyás fizetés

Termék részletek


Clearblue terhességi teszt

Raktárkészlet: VAN
Clearblue terhességi teszt
  • Clearblue terhességi teszt
  • Clearblue terhességi teszt
  • Clearblue terhességi teszt
  • Clearblue terhességi teszt
1 150 Ft
A vásárlás után járó pontok - amennyiben regisztrált vásárló: 25 Ft

A teszt érzékenysége: 25 mIU/ml

99% feletti pontosság, ami olyan pontos, mint az orvos által végzett vizeletteszt.

A színváltó véggel ellátott Clearblue Easy terhességi teszt esetében a nedvszívó vég rózsaszínre változik a helyes mintavétel elősegítése érdekében, és mindössze 2 percen belül egy tisztán látható plusz (+) vagy mínusz (–) jel jelenik meg eredményként.

99% feletti pontosság

A menstruáció esedékességének első napjától.

Akár 4 nappal korábbi tesztelés
A teszt olyan érzékeny, hogy akár a menstruáció esedékessége előtt 4 nappal is elvégezheti a tesztet.*

Egyszerűen használható
A nedvszívó vég színe fehérről rózsaszínre vált, ezzel mutatva, hogy a vizelet felszívódott, 2 perc elteltével pedig egy tisztán látható plusz (+) vagy mínusz (–) jel mutatja az eredményt.

 

* A Clearblue azt javasolja, hogy a menstruáció esedékességének első napján kezdje a tesztelést. Azonban a terhességi hormonok szintje gyorsan emelkedik a terhesség korai szakaszában, és a Clearblue akár a menstruáció esedékessége előtti 4. naptól is használható. A terhesség korai szakaszában vett mintákon végzett klinikai tesztekben a Clearblue az alábbi eredményeket hozta: A nők 53%-ánál jelzett „Terhes” eredményt 4 nappal korábban, 74%-uknál jelzett 3 nappal korábban, 84%-uknál 2 nappal korábban, és 87%-uknál 1 nappal korábban. Ha korábban végzi el a tesztet, és „Nem terhes” eredményt kap, előfordulhat, hogy a terhességi hormonok mennyisége még nem elegendő a kimutatáshoz. Ismételje meg a tesztet a menstruáció esedékességének első napján.

Forrás:http://hu.clearblue.com/

Webáruház készítés