TOP termékek
Az Ország Boltja

Az Ország Boltja minőségi versenyben 2013-ban az I., 2014-ben és 2016-ban a III. helyezést Baba-mama kategóriában a fastest.hu nyerte meg! Köszönöm szépen!

Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Bankkártyás fizetés

Termék részletek


Férfi termékenységi teszt (AllTest) - 2 db/doboz

Raktárkészlet: NINCS
Férfi termékenységi teszt (AllTest) - 2 db/doboz
  • Férfi termékenységi teszt (AllTest) - 2 db/doboz
4 400 Ft
A vásárlás után járó pontok - amennyiben regisztrált vásárló: 75 Ft
Nincs raktáron

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

A Férfi Termékenységi Sperma Gyorsteszt egy biokémiai próba, mely lehetővé teszi a humán ondómintában lévő spermakoncentráció kvalitatív kimutatását, segítve ezzel a terméketlenség klinikai diagnosztizálását. A gyorsteszttel ellenőrizheti, hogy az ondófolyadék rendelkezik-e a tervezett nemzéshez szükséges spermakoncentrátummal.

ELV

A gyorsteszt jó vízmegkötő-képességű, inert üvegszálas membránt tartalmaz, mely kisebb, mint 0-5 μm pórusméreten átszűri az ondómintát. A spermasejtek fennmaradnak a membrán első rétegének felszínén, majd a festőoldat segítségével megfesthetők. Minél sötétebb az A jelzésű ablak színe, annál magasabb a spermium-koncentráció. Amennyiben az A jelzésű ablak színe világosabb, mint a B jelzésű kontrollablaké, úgy a spermium-koncentráció kevesebb, mint 15 millió/ml, valamint amennyiben az A jelzésű ablak színe sötétebb a B jelzésű kontroll ablak színénél, úgy a sperma-koncentráció magasabb, mint 15 millió/ml. A megtermékenyítéshez szükséges minimum sperma-koncentráció 15 millió/ml.

Ezt a gyorsteszt-csomagot in vitro humán ondómintából végzett sperma-koncentráció mérésére tervezték. Az eszköz meghatározza, hogy a spermiumok száma elegendő-e a szexuális együttlétet követő fogantatáshoz, amennyiben ez az idő partnerénél egybeesik az ovuláció idejével. Kisebb sperma-koncentráció esetén a fogantatás esélye kevesebb, ezért javasoljuk, hogy kérjen segítséget szakorvosától.

 

 

FIGYELEM! A teszt csak tájékoztató eredményt ad, konzultáljon orvosával a további teendőkről!

Ennek a terméknek a megvásárlásával 75 pont jóváírásra kerül a virtuális számláján, amit a következő vásárlásnál felhasználhat!

Webáruház készítés