TOP termékek
Az Ország Boltja

Az Ország Boltja minőségi versenyben 2013-ban az I., 2014-ben és 2016-ban a III. helyezést Baba-mama kategóriában a fastest.hu nyerte meg! Köszönöm szépen!

Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Bankkártyás fizetés

Termék részletek


Lali Cup - Kis méret ( S )- Kék

-50%
Raktárkészlet: VAN
Lali Cup - Kis méret ( S )- Kék
 • Lali Cup - Kis méret ( S )- Kék
 • Lali Cup - Kis méret ( S )- Kék
 • Lali Cup - Kis méret ( S )- Kék
9 990 Ft
Akció: 5 000 Ft
Kezdete: 2023.12.18   Vége: 2024.03.31
A vásárlás után járó pontok - amennyiben regisztrált vásárló: 100 Ft
Akcióból hátralévő idő:
Model S- Kis méret
Elsősorban közepesen erős és gyengébb vérzés esetén ajánlott olyan nők számára, akik erős hüvelyi izomzattal rendelkeznek.
Puha, rugalmas orvosi szilikonból készült.

Űrtartalma: 27.4 ml
Átmérője: 40.3 mm
Hossza: 46 mm
Szára: 25.5 mmAnyaga: Orvosi szilikon
Származási hely: Szlovénia
Forgalmazó: Emilla Bt


 • A LaliCup egy olyan gyárban készül, ahol magasak a minőségi elvárások és folyamatos tökéletesítés a cél. A gyártási folyamat megfelel az ISO 9001 és 14001 elvárásainak.

  A LaliCup kelyhek a gyártása során előtérbe helyezi a cég a környezetbarát eljárásokat. A gyártósor hőcserélő berendezéssel van ellátva , é
  és az elfogyasztott energia minimalizáláva lett az energiatakarékos gépekkel valamint zárt rekrutáló hűtővíz rendszerrel.

  Az orvosi szilikon az FDA (Egyesült Államok Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala) rendszer által megszabott biokompatibilitásnak megfelel, ezáltal egészségügyi alkalmazásra megfelel. A használattól függően, az orvosi szilikonok három féle csoportba sorolhatóak:

  -beültetésre alkalmatlan,

  -rövid idejű, illetve

  -végleges beültetésre alkalmas szilikon.

  Az anyagok az USP Class V. és VI. elvárásainak megfelelt ezáltal egészségügyi használata elfogadott. A LaliCup intimkelyhek előállításához használt szilikonok jellemző tulajdonságai: magasfokú tisztaság, szilárdság és kiváló stabilitás.

  A Lalicup színét orvosi besorolású (medical grade) pigment adja. A kehely anyaga három rétegű: két színtelen orvosi szilikon réteg között helyezkedik el a színezett réteg, így az egyébként teljesen biztonságos pigment SEM érintkezik a testtel.

  A Lali kelyhek szilikonja az ideiglenes beültetésre alkalmas besorolást kapta, a tanúsítvány szerint a nyálkahártyával 29 napig lehetnek folyamatos kontaktusban. Az intimkelyheket 12 óránként üríteni kell, tehát a termék abszolút biztonságos.

 • Raktárkészlet
  VAN
Webáruház készítés