TOP termékek
Az Ország Boltja

Az Ország Boltja minőségi versenyben 2013-ban az I., 2014-ben és 2016-ban a III. helyezést Baba-mama kategóriában a fastest.hu nyerte meg! Köszönöm szépen!

Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Partnereink
Hírlevél
Bankkártyás fizetés

Termék részletek


Sileu Cup- soft intimkehely - S

Raktárkészlet: VAN
Sileu Cup- soft intimkehely - S
 • Sileu Cup- soft intimkehely - S
 • Sileu Cup- soft intimkehely - S
4 990 Ft
A vásárlás után járó pontok - amennyiben regisztrált vásárló: 100 Ft
Gyenge és közepes vérzéshez.
Mindhárom méhszájmagassághoz ajánlott

12 ÓRÁN ÁT TART
A SileuCup menstruáció kehely háromszor annyi ideig használható, mint egy tampon!
Ön 12 órán át biztonságban érezheti magát.

SPÓROLJON A SILEU KEHELLYEL!
A SileuCup háromszor annyi ideig használható, mint a tampon!
Egyetlen SileuCup kehely10 évig használható és 3250 tamponnal ér fel.

NINCS SZIVÁRGÁS, SE FOLTOK
Használhatja hétköznapokon, sportolás és alvás közben is.

TÖBBSZÖR HASZNÁLHATÓ
A SILEU Cup menstruációs kehely környezetbarát, többször használható. Biztonságos, költséghatékony és kényelmes.

HYPOALLERGENIKUS
Érzékeny bőr? Dermatitisz? Gumi allergia? Nem probléma. A menstruációs kehely nem okoz allergiát.KIVÁLÓ MINŐSÉG
100%-ban az implantátumokhoz használt orvosi Dow Corning szilikonból készül, Intertek és CE minősítéssel valamint az USA Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatalának jóváhagyásával rendelkezik
SZAGTALAN
A levegőn a menstruációs folyadék egyedi, gyakran kellemetlen szagot áraszt. A menstruációs kehely azonban elzárja a menstruációs folyadékot a levegő elől, megelőzve ezzel a kellemetlen szagok kialakulását. • A SILEUCUP MENSTRUÁCIÓS KEHELY MINŐSÉGE ÉS MINŐSÉGI SZABVÁNYAI
  Menstruációs kehely termékünk a legkiválóbb minőségű orvosi szilikonból készül, melyet sebészeti eszközökhöz, cumikhoz és cumisüvegekhez, illetve mellimplantátumokhoz is használnak.
  Menstruációs kelyheinket független németországi laboratóriumokban teszteli az Intertek, laboratóriumi elemzés során SVHC (azaz magas kockázatú vegyi anyagokra), melyeket a REACH szabályozás alapján az alábbi csoportokba sorolnak:
  Karcinogén anyagok
  Mutagenikus anyagok
  Reprodukciót gátló anyagok
  Tartósan bioakkumulatív és mérgező anyagok
  Olyan anyagok, amelyek bizonyítottan komolya hatással vannak az ember egészségére vagy annak környezetére és káros mennyiségben vannak jelen
  A tesztek nem mutattak ki SVHC csoportba tartozó anyagokat a Sileu menstruációs kehelyben; ennek eredményeképpen menstruációs kehely termékünket minőséget igazoló pecséttel látták el: “PAH tesztelt” (nem tartalmaz policiklikus aromás szénhidrogéneket), “Ólom mentes”, “Kadmium mentes” and” Ón organikus összetevőkre tesztelt”.
  Az Intertek nemzetközi szinten vezető a termék biztonság ellenőrzésben, 36,000 alkalmazottal működik,1,000 helyszínen több mint száz országban az egész világon. Laboratóriumi elemzéssel biztosítják, hogy a vizsgált termék megfeleljen a legmagasabb minőségi színvonalnak, egészségügyi és biztonsági előírásoknak, környezetvédelmi és társadalmi szempontoknak a világ bármely pontján.
  Ez is bizonyítja, hogy menstruációs kehely termékünk az egyetlen, amely 100%-ban garantálja a legjobb minőséget és nagyfokú biztonságot, biztosítva a nyugodt és biztonságos használatot az Ön számára. A menstruációs kehelytartós, könnyen sterilizálható és megfelelő használat és karbantartás mellett 10 évig is használható.
  A SileuCup-nál mi rendületlenül hiszünk abban, hogy a menstruációt övező tabu megszüntethető, így mi nők mindannyian élvezhetjük és megtapasztalhatjuk a menstruáció szépségét és természetességét. Szeretnénk azt az elavult gondolkodásmódot teljesen megszüntetni, mely szerint a menstruáció negatív dolog, előnyben részesíti a hagyományos és eldobható menstruációs termékek használatát részesíti előnyben, melyek nemcsak az egészségre ártalmas anyagokat tartalmaznak, hanem a környezetet is szennyezik.
  Hiszünk abban továbbá, hogy mindannyinknak jogunk van a menstruációs időszakot boldogan megélni. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy az összes termékünk igazoltan egészségünk és kényelmünk figyelembe vételével készüljön.
  A SileuCup egy női csapat, a nőkért dolgozunk, a nők fejlődésért és egy jobb világért.

  https://www.youtube.com/watch?v=Dn9WqVIU3YQ
 • Raktárkészlet
  VAN
Webáruház készítés