TOP termékek
Az Ország Boltja

Az Ország Boltja minőségi versenyben 2013-ban az I., 2014-ben és 2016-ban a III. helyezést Baba-mama kategóriában a fastest.hu nyerte meg! Köszönöm szépen!

Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Hírlevél
Bankkártyás fizetés

Termék részletek


X-Epil Terhességi gyorsteszt pen 1db

Raktárkészlet: VAN
X-Epil Terhességi gyorsteszt pen 1db
799 Ft
Az X-Epil terhességi gyorstesztje egy vizeletsugaras terhességi teszt, mellyel perceken belül csaknem 100% pontossággal állapíthatja meg a terhesség tényét. A teszt nagy előnye, hogy semmilyen egyéb kiegészítőt nem igényel.
A doboz tartalma 1 db terhességi teszt és használati útmutató.

Érzékenység: 25 mIU/ml

A teszt eredménye csak kiegészítő információt nyújt, a terhesség végső megerősítéséhez további orvosi és laboratóriumi vizsgálat szükséges.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg a kezelőorvosát!

2023-09
 • Az X-Epil terhességi gyorstesztje egy vizeletsugaras terhességi teszt, mellyel perceken belül csaknem 100% pontossággal állapíthatja meg a terhesség tényét. A teszt nagy előnye, hogy semmilyen egyéb kiegészítőt nem igényel.

  A doboz tartalma 1 db terhességi teszt és használati útmutató.

  A nap folyamán bármikor elvégezhető vele a terhességi teszt, de mégis javasolt a reggeli első vizelettel használni, ugyanis ebben az időpontban a terhességi hormon (HCG) nagyobb mennyiségben van jelen a vizeletben.

  Az X-Epil használata rendkívül egyszerű.

  A teszt megkezdéséhez nyissa ki a tasakot úgy, hogy felszakítja a bevágás mentén. Vegye ki a mintavevő eszközt a tasakból.
  A fogórésznél fogva tartsa a teszt nedvszívó részét lefelé a vizeletsugárba legalább 10 másodpercig, hogy az megfelelően átnedvesedjen. Ügyeljen rá, hogy a vzelet ne érjen a nyíllal jelzett rész fölé.
  Fektesse egy száraz tiszta felületre,
  Ezt követően 3 perc elteltével olvassa le az eredményt. (10 percen túl az eredmény már nem leolvasható)
  Ha szükségesnek érzi, ismételje meg pár nap múlva a tesztet. Amennyiben a teszt pozitív, úgy mihamarabb lépjen kapcsolatba orvosával.

  A doboz tartalma 1db terhességi gyorsteszt, mely esztétikus, gyors és higiénikus, eredmény 5 perc alatt.
 • Raktárkészlet
  VAN
  Tömeg
  24 g/db
Webáruház készítés